Knihobot

My Best: Daniel Boulud

Hodnocení knihy

3,8(5)Ohodnotit

Parametry

  • 112 stránek
  • 4 hodiny čtení

Více o knize

Alain Ducasse. Eric Ripert. Daniel Boulud. Pierre Hermé. These are among the world’s most celebrated chefs, the luminaries who changed the landscape of fine dining. Here are the dishes of their careers, the distinctive plates that made them household names. From Ducasse’s famous vegetable “cookpot” and Hermé’s ispahan to Ripert’s bluefin tuna and Boulud’s sea bass, each volume in My 10 Best offers a master’s career-defining 10 recipes, complete with step-by-step, illustrated directions designed for the home cook.

Nákup knihy

My Best: Daniel Boulud, Daniel Boulud

Jazyk
Rok vydání
2014
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

Platební metody

3,8
Velmi dobrá
5 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.