Fermentace
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Fermentace - Recepty na domácí kvašení. Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize...
Nákup knihy
Fermentace, Cosima Bellersen Quirini
- Jazyk
- Rok vydání
- 2015
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 293 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Fermentace
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Cosima Bellersen Quirini
- Vydavatel
- Grada
- Rok vydání
- 2015
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 802475634X
- ISBN13
- 9788024756349
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Fermentace - Recepty na domácí kvašení. Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize...