Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva, Petr Šedivý, Martin Hanus, Radovan Smrž, Pavel Skřivan, Eva Řehák Nováková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Petr Šedivý, Martin Hanus, Radovan Smrž, Pavel Skřivan, Eva Řehák Nováková
- Vydavatel
- Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8090548148
- ISBN13
- 9788090548145
- Kategorie
- Kuchařky, Pro kuchaře a kuchtíky, Čas péct