Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Analýza potravin

Autoři

Více o knize

Z obsahu: 1. Úvod 1.1. Definice pojmů 2. Stanovení přírodních složek potravin 2.1. Voda a sušina 2.2. Minerální látky 2.3. Dusíkaté látky 2.4. Sacharidy 2.5. Lipidy 2.6. Vitaminy 2.7. Senzoricky významné látky 2.8. Přirozené toxické látky 3. Stanovení aditiv a kontaminátů 3.1. Aditivní látky 3.2. Kontaminanty 3.3. Rezidua 4. Senzorická analýza 4.1 Pojmy 4.2 Vlivy podílející se na senzorickém hodnocení 4.3 Způsoby senzorického hodnocení 4.4. Senzorické testy 5. Seznam použitých zkratek 6. Literatura 7. Věcný rejstřík

Parametry

ISBN
9788073750367
Nakladatelství
Mendelova univerzita

Kategorie

Varianta knihy

2007, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.