Knihu momentálně nemáme skladem
Kohlenhydrate, Proteine, Lipide: Grundkenntnisse und neue Wege in der Lebensmitteltechnologie
Autoři
Nákup knihy
Kohlenhydrate, Proteine, Lipide: Grundkenntnisse und neue Wege in der Lebensmitteltechnologie, Friedrich Meuser
- Jazyk
- Rok vydání
- 1984
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Kohlenhydrate, Proteine, Lipide: Grundkenntnisse und neue Wege in der Lebensmitteltechnologie
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Friedrich Meuser
- Vydavatel
- Universitätsbibliothek d. Techn. Univ., Abt. Publ.
- Rok vydání
- 1984
- ISBN10
- 3798310270
- ISBN13
- 9783798310278
- Série
- Schriftenreihe aus dem Fachgebiet Getreidetechnologie / Techn. Univ. Berlin, Inst. für Lebensmitteltechnologie, Getreidetechnologie
- Kategorie
- Fototechnika, kamerová technika, teorie focení a kamery