The Confident Cook
- 256 stránek
- 9 hodin čtení
A classic cookbook by renowned author Irena Chalmers, brought back into print as part of giftable series of timeless cookbooks with updated forwards and cover designs for the modern cook.
Irena Chalmers se proslavila rozsáhlou kariérou v potravinářském průmyslu, kde působila jako vydavatelka, producentka a redaktorka více než čtyřiceti knih. Její práce se objevovala v předních publikacích, jako jsou The New York Times a Food & Wine. Chalmers byla také zakládající členkou a prezidentkou Mezinárodní asociace kulinářských profesionálů. Svůj čas věnovala také výuce na Culinary Institute of America a psaní pro odborné časopisy, kde sdílela své rozsáhlé znalosti.



A classic cookbook by renowned author Irena Chalmers, brought back into print as part of giftable series of timeless cookbooks with updated forwards and cover designs for the modern cook.
An almanac of eminently useful career guidance mixed with tasty bites of utterly useless gastronomical nonsense.
From food videos to meals-on-wheels, this book contains facts, ideas, and stories on the world of food in America, with contributions by writers including Art Buchwald and Craig Claiborne