Knížka, která vznikla z článků uveřejňovaných na pokračování v Rudém právu, shrnuje pravidla společenského styku a chování v rodině, mezi přáteli, na pracovišti, ve veřejných místnostech i při oficiálních příležitostech. Kromě všeobecných pravidel etikety poučí i o způsobu oblékání, zásadách stolování a chování u stolu i o tom, jak připravit různé druhy pohoštění, zorganizovat oslavy v rodině a společenské podniky oficiálního charakteru. 1. vydání
Dobromil Ječný Knihy
10. únor 1917






Gastronomický a společenský průvodce
- 233 stránek
- 9 hodin čtení
Psychologie v kostce
- 177 stránek
- 7 hodin čtení
Moderní společenské způsoby
- 256 stránek
- 9 hodin čtení
Džíny nebo smoking? Vše o etiketě - představení , restaurace , oslava , oděv a to vše nejen v ČR , ale i mimo ni.



