Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu celozrnnou.
Andrea Peková Knihy




Vegetarián labužník: Netradiční pokrmy bez masa
- 63 stránek
- 3 hodiny čtení
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky.
Oves a žito ve zdravé kuchyni : teplé a studené pokrmy, pečivo - müsli - dezerty
- 78 stránek
- 3 hodiny čtení
Knížka receptů a poučení o důležitých obilninách v lidské výživě. Na první pohled je znát, že autorka zdravou výživu denně přináší na rodinný stůl a že má s přípravou zdravých jídel velké zkušenosti. Jistě budete překvapeni, jaké množství výživově hodnotných a chuťově zajímavých teplých i studených pokrmů, pečiva, dezertů je možno připravit z ovesného a žitného zrna, vloček, šrotu a mouky.
Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravou. Jako potravina bohatá na vlákninu,bílkoviny a mnoho vitálních látek ,a přitom chudá na energii,luštěniny našli své uplatnění ve zdravé výživě. Kniha obsahuje recepty z luštěnin.