Nie hatte Kochen mehr Sexappeal: Dieser Bucherfolg aus Schweden feiert die moderne Frau und ihre kulinarische Verführungskunst mit Rezepten, die mit verlockenden Geschmacksnuancen, starken Farben und Texturen von cremig bis knusprig alle Sinne kitzeln. Suppen, Gemüse- und Fleischgerichte, Fisch, Meeresfrüchte, Desserts und Kuchen in über 60 Rezepten werden mehr anregen als nur den Appetit. Mit Fotografien, die einem das Wasser im Munde zusammenlaufen lassen und Lotta Lundgrens einzigartigem Schreibstil weckt dieses Buch die Göttin in jeder Frau, die ab sofort das Zepter in der Küche schwingt.
Lotta Lundgren Knihy
Lotta Lundgrenová se etablovala jako televizní moderátorka a autorka kulinářských textů, jejíž práce často zkoumá, jak proměnit všední dny v něco mimořádného. Její styl se vyznačuje hravým přístupem k jídlu a životu, který čtenáře zve k tomu, aby si vychutnali každý okamžik. Skrze své psaní a moderování sdílí vášeň pro gastronomii a zdůrazňuje spojení mezi jídlem, pamětí a kulturou. Její práce představuje promyšlené, ale přístupné zamyšlení nad radostí z dobrého jídla a pohostinnosti.


Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden? Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat