Knihobot

Petr Stupka

    1. leden 1956
    Petr Stupka
    Co mám zase, sakra, vařit!? Interaktivní kuchařka Petra Stupky
    Kuchařské čarování III.
    Kuchařské čarování Petra Stupky
    Kuchařské čarování Petra Stupky I.
    Kuchařské čarování II - z babičina stříbrníku
    Kuchařské čarování II : z babiččina stříbrníku
    • 2019

      Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty

      Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty
    • 2018

      Čtveráci: 50 let

      • 200 stránek
      • 7 hodin čtení

      Legendární českobudějovický dětský tábornický oddíl Čtveráci oslavil 50 let své činnosti poutavou knihou. Čtverácká kronika mapuje okolnosti založení skautského 4. oddílu v roce 1968, jeho život v pionýrských časech, kdy původní čtyřka v názvu byla ukryta ve slově čtverka – Čtveráci. A následně polistopadové události, které oddíl přivedly na vlastní tábornickou cestu do osamělé a romantické hájovny uprostřed Novohradských hor. Graficky vydařená kniha potěší nejen bývalé členy, ale i zájemce o dětská hnutí posledních let.

      Čtveráci: 50 let
    • 2017

      To nejzajímavější z Krkonoš a Jizerských hor v moderním turistickém „průvodci do kapsy“.V pořadí osmým titulem z edice Visit Bohemia Guide je turistický průvodce Krkonoše - Jizerské hory. Čtenáře seznamuje s městy, obcemi a přírodními krásami našeho nejvyššího pohoří. Jsou připojeny tipy na nejzajímavější krkonošské túry a na několik výletních cílů v sousedním Polsku. Na zadní straně rozkládací laminované obálky je umístěna panoramatická mapa Krkonoš a okolí. Praktická část průvodce obsahuje přehled informačních center, lyžařských areálů, aquaparků, golfových hřišť, muzeí, skanzenů, atd.

      Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/anglicky
    • 2016

      Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

      Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
    • 2016

      Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

      Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky
    • 2015

      Kuchařské čarování III.

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,7(3)Ohodnotit

      ....pro Vaše zdraví Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kuchařské čarování obohatí váš všední i sváteční stůl tvořivostí a radostí. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb a darů moře.

      Kuchařské čarování III.
    • 2014