Tato vynikající kuchařka Michaela D. Klímy vyšla u nás poprvé již v 60. letech. Nové rozšířené vydání, poslouží všem milovníkům italské kuchyně - laikům, profesionálům i studentům hotelových škol.
Michael Dobromil Klíma Knihy
1. leden 1930 – 15. říjen 2011







Čínská kuchařka
- 178 stránek
- 7 hodin čtení
Kuchařka sestavená naším předním gastronomickým odborníkem.
Mexická kuchyně. Autor během svého pobytu v zahraničí pracoval ve všech možných funkcích v řadě známých hotelů a restaurací v Evropě, Africe, Austrálii, Indočíně, USA a v Mexiku.
Jde o recepty jídel italské kuchyně se slovníčkem nejužívanějších slov v italské kuchyni
Čínská kuchyně. Autor byl vedoucím legendární čínské restaurace v pražské Vodičkově ulici, nejprve toto své působení využil k napsání své první kuchařky „Čínská kuchyně“. Tu po svém návratu do ČR v r.1990 znovu vydal.