Paleta grilovacích specialit je v této knize mnohostranná. Jsou zde lahůdky z masa, ryb, drůbeže, zeleniny, a dokonce i z ovoce. Vtipné omáčky a rafinované přílohy to všechno zdokonalují.
Ingeborg Šeborová Knihy






Minutky, řízky a steaky. Nejlepší kousky z pánve
- 62 stránek
- 3 hodiny čtení
V této knize je vše o minutkach. Milovníci masa zde najdou šťavnaté hovězí steaky, jemné telecí řízky, kořeněné jehněčí kotlety a mnoho dalších pochoutek. Všechny ukazují, že se dá s kouskem masa dělat velmi mnoho a nikoliv jen "hodit je na pánev" . K tomu slouží typy pro nákup a zpracovaní řízků, steaků a dalších druhů masa.
Velká kniha o pečení přináší do kuchyně vánoční náladu. Nekomplikované a lákavé recepty na placičky, perníčky, štoly a nepečené sladkosti. Fotografie ukazují přímo u receptů krok za krokem, jak na to. S mnoha tipy a barevným lexikonem pečení.
Čínská kuchyně
- 63 stránek
- 3 hodiny čtení
Pečeme na vánoce
- 99 stránek
- 4 hodiny čtení
Zdravě jíst, zdravě žít. Dělená strava. Hubneme úspěšně pomocí metody Dr. Haye
- 96 stránek
- 4 hodiny čtení