Knihobot

Jaroslav Zahálka

    100 a 1 asijských jídel
    100 a 1 jídel pro štíhlou linii
    Základy managementu
    Severočeský kraj dnes a zítra
    100 a 1 zeleninových jídel
    Balkánská kuchyně
    • 2009

      Základy managementu

      • 60 stránek
      • 3 hodiny čtení
      Základy managementu
    • 1982

      Polévky, hlavní jídla, drůbež, ryby sladkovodní i mořské, zeleninová a vaječná jídla, moučníky, přílohy a saláty.

      100 a 1 jídel pro štíhlou linii
    • 1982
    • 1981

      Autor v předkládané knize vystihuje přednosti Balkánské kuchyně, zejména co se týče spotřeby zeleniny. Součástí knihy jsou i zajímavé recepty na přípravu jídel. Čtenář by si však nejprve měl přečíst autorů úvod, aby se seznámil s důležitými obecně - lépe tak pochopí další text.

      Balkánská kuchyně
    • 1981
    • 1961