Knihobot

Karel Pinka

    Karel Pinka
    Jednotné zásady obsluhy
    Se sklenkou v ruce
    Stolujeme v přírodě
    Úspěšný hostitel
    Minimum o pití
    Receptury teplých a míšených nápojů
    • Knihu autorka zpracovala s pomocí spoluautorů Jaromírem Skácelem a Karlem Pinkou. Obsahuje recepty na nespočet druhů přípravy kávy, čaje, kakaa a čokolád, bowle, koktajlů, koblerů, fizů apod. , jak alko tak nealko.

      Receptury teplých a míšených nápojů
    • Minimum o pití

      • 79 stránek
      • 3 hodiny čtení
      4,5(2)Ohodnotit

      Minimum o tom, jak z minima pití získat MAXIMUM POTĚŠENÍ. Tedy o víně, o pivu, o brandy (atd.), ale i o vodě, něco z historie, něco o výrobě, základní receptury míchaných nápojů, ale též o uměřenosti, která neodlučitelně patří k UMĚNÍ PÍT.

      Minimum o pití
    • Kuchařka oživuje zapomínané recepty vhodné pro cestování přírodou, piknik, zahradní pohoštění a tábory.

      Stolujeme v přírodě
    • Abeceda společenského chování a stolování, doplněna recepty.

      Se sklenkou v ruce