Rajčata pro svou velkou pestrost tvarů, barev a chutí uchvacují velké i malé. Jsou plné prospěšných látek pro naše tělo a stejně tak jsou mnohostranně využitelná… Pro nic za nic nejsou rajčata – nazývaná také rajská jablka či jablíčka – tak oblíbená. V posledních letech jsou rajčata povýšena na špičkovou, „top“ zeleninu a jsou pěstována nejen v zahradách, ale i na balkonech nebo terasách. Pro pěstování v přírodě blízké zahradě lze doporučit jak staré, tak mnohé nové odrůdy. S výběrem správné odrůdy a s nejlepšími pěstitelskými radami se i vy můžete stát úspěšnými pěstiteli. A při množství přiložených chutných receptů se pěstování rajčat i pro vás stane koníčkem. -Rajčata, plody z ráje -Rajčata si vypěstujte sami -Portréty rajčat -Rajčata – zdroje zdraví -Chuťové zážitky – rajčata v kuchyni -Lahůdkové recepty s rajčaty
Helga Buchter-Weisbrodt Knihy






Léčíme se jablky
- 95 stránek
- 4 hodiny čtení
Knížka radí, jak užívat jablka při poruchách zažívání, revmatických potížích, cukrovce či péči o pleť.
Tomatenliebe – eine runde Sache Paradiesische Tomaten im naturnahen Garten Tomaten begeistern Groß und Klein mit ihrer großen Vielfalt an Formen, Farben und Ge-schmacksrichtungen. Sie sind voller gesunder Inhaltsstoffe und noch dazu vielseitig verwertbar. Nicht umsonst sind die paradiesischen Früchte, auch Paradeiser genannt, so beliebt. In den letzten Jahren sind Tomaten zum Top- Gemüse avanciert und werden im Garten genauso gerne angebaut wie im Topf auf dem Balkon. Ältere, aber auch manch neuere Sorten sind für den Anbau im naturnahen Garten empfehlenswert. Mit der richtigen Sortenwahl und den besten Kultivierungstipps wird der Anbau von Tomaten gelingen. Und bei den vielen leckeren Rezepten bekommt der Tomatenanbau leicht Suchtpotenzial!
Der Ratgeber stellt eine Auswahl von Kürbissorten im Porträt vor und informiert über das Kultivieren, Ernten und Lagern. Mit Dekorationsvorschlägen und Rezepten.
Der Ratgeber richtet sich an Hobbygärtner und informiert über das Kultivieren von Tomaten im Garten, auf dem Balkon oder der Terrasse und stellt schmackhafte Sorten im Porträt vor.

