Knihobot

Annick Giroux

    Annick Girouxová pochází z předměstí Ottawy a do světa vaření se pustila bez formálního vzdělání, vedená pouze láskou k dobrému jídlu a neustálým experimentováním s novými recepty. Její vášeň pro vaření je neoddělitelně spjata s heavy metalovou hudbou, kterou poslouchá při práci v kuchyni. Po šest let působila jako producentka a editorka uznávaného undergroundového metalového fanzinu Morbid Tales. V současnosti se jako grafická designérka v Montrealu věnuje také DJingu, tvorbě obalů pro metalová alba a organizaci koncertů.

    Hellbent for Cooking
    • 2009

      Hellbent for Cooking

      • 224 stránek
      • 8 hodin čtení
      4,3(61)Ohodnotit

      From the blazing stovetop of Montreal's Annick Giroux comes an inspired heavy metal cookbook full of favourite recipes from members of Thin Lizzy, Mayhem, Anthrax, Sepultura, Gwar, Uriah Heep and many more. Features ravishing recipes for ravenous appetites with a varied menu of over 100 recipes from over 30 countries, including Yorkshire Puddings from England, Beer Pizza Crust from Germany, Spaghetti Barracuda from Italy, Farikal from Norway, Churrasco from Brazil and Mushroom Steak a la Jack Daniel's from the United States.

      Hellbent for Cooking