Diplomovaný psycholog, psychoterapeut a jeden z nejznámějších zástupců esoterické psychologie, předkládá současným moderním přírodovědcům své esoterické pojetí světa, jež se opírá o staré okultní učení. Ve své knize podává informace o všech základních otázkách astrologie, homeopatie a reinkarnace. Konfrontací moderního systému s prastarým věděním se každému otevírá cesta ke spoluzodpovědnosti za vlastní osud. Každý má tedy šanci naučit se porozumět svému osudu a také tyto vědomosti využít.
Eva Zelinková Knihy



Nerušit, cvičíme!, aneb, Kde čerpají úspěšní svou životní energii
- 261 stránek
- 10 hodin čtení
28 rozhovorů se známými osobnostmi + návod ke cvičení. Kniha plná inspirace, návodů ke cvičení i osobních příkladů. Zeptali jsme se známých osobností, do jaké míry ovlivňuje kondice jejich úspěch, kdy jim pomohla na vrchol a naopak kdy prožívaly nejhorší období. A věděli jste, že podle trenéra hollywoodských hvězd vás může cvičení omladit klidně i o desítky let? Možná si najdete v některé z 25 zpovědí úspěšných osobností ze světa byznysu, politiky i vrcholového sportu svou vlastní inspiraci. O komentář, zda to v tréninku, popř. stravovacích návycích dělají tito úspěšní lidé dobře, se postará vicemistr světa ve fitness David Babůrek. Ve II. části knihy najdete manuál cvičení pro ženy i muže, pokud byste chtěli začít s novou aktivitou třeba hned - například ve fitness.
Mlsné jazýčky slavných
- 129 stránek
- 5 hodin čtení
Přemýšlíte, co uvařit a napéct ve všední dny i o víkendech, abyste svou rodinu či hosty překvapili něčím novým? V tom případě vás může inspirovat tato kniha plná receptů slavných osobností. Vnímat jídlo jako afrodiziakum Vás naučí v úvodu MUDr. Miroslav Plzák. A pak přijde na řadu 88 originálních receptů známých celebrit. Mezi jinými např. maki-sushi Romany Vítové, kachna na pomerančích podle Katky Hrachovcové-Herčíkové, servítkový knedlík Petra Novotného, krušnohorské brambrdle Josefa Aloise Náhlovského, pizza Andrey Verešové, obrácená jablečná omeleta Lindy Finkové, tiramisu Radky Kocurové, flambovaný mariánský dort Honzy Čenského, paella Elen Černé-Valentové, musaka z lilku Kláry Doležalové, švestková omáčka Dády Patrasové, guiche Karla Voříška, těstoviny s pestem Báry Štěpánové, kuřecí mišmaš salát s fazolkami kouzelníka Pavla Kožíška nebo také šulánky z masa, rýže a se zelím, jak je dělá Květa Fialová. Jako zákusek přidáváme rozhovory s celebritami zejména o jejich lásce k jídlu. Mimochodem, ztotožnit se s nimi můžete i v případě jídel, která byste nikdy nevzali do úst!