Kniha Základy makrobiotiky je určena všem; kteří by se chtěli o makrobiotice dozvědět základní informace. Autor nabízí pohled na zdraví a nemoc z hlediska makrobiotiky; zabývá se zdrojem živin a potravinami vhodnými pro makrobiotickou stravu. V knize nechybí ani pojednání o historii makrobiotiky a teorii JIN a JANG. Autor také poradí; jak s makrobiotikou správně začít a jak poznat; že je člověk vyvážený.
Carl Ferré Knihy



Makrobiotika
- 126 stránek
- 5 hodin čtení
Carl Ferré studuje, praktikuje a učí makrobiotiku už dvaadvacet let. Jako ředitel nadace George Ohsawa Macrobiotic Foundation prodiskutoval výhody makrobiotického způsobu života už s několika tisíci lidmi. Když zkusíte jeho makrobiotiku, vaše únava pomine, ulevíte bolestem a vyléčíte své nemoci, vrátí se vám chuť k jídlu, naplníte svůj sexuální život, prohloubí se vám spánek, zlepší se vám paměť a vyjasní myšlení, zapomenete na zlost a strach a získáte kontrolu nad svým osudem.