An illustrated celebration of sustainable and often little-known edible plants from around the world that are revolutionizing how we grow, eat, and appreciate food.
Artur Cisar-Erlach Knihy
Artur Cisar-Erlach je lesní ekolog a odborník na komunikaci o jídle, jehož dílo se zabývá oblastí jídla a ekoturistiky. Jeho práce zkoumá propojení mezi přírodou, jídlem a udržitelným cestováním. Prostřednictvím svých textů nabízí jedinečný pohled na kulturní a environmentální aspekty naší stravy a jejího původu. Jeho odbornost spočívá v propojování vědeckého poznání s praktickými zkušenostmi v terénu.


Artur Cisar-Erlach, Waldökologe und Lebensmittelexperte, begibt sich auf eine kulinarische Reise, um die Aromen von Holz und deren Einfluss auf Lebensmittel zu erkunden. Von neapolitanischer Pizza bis zu indischen Teeplantagen zeigt er die Vielfalt der Holzaromen und deren Bedeutung für unsere Lieblingsspeisen. Ein Muss für Foodies und Naturfreunde.