Jiří Cibulka Pořadí knih






- 2009
- 2009
výborný pomocník pro ty, kteří rádi luští a soutěží
- 2008
Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso : 334 receptů
- 192 stránek
- 7 hodin čtení
Tato knížka přináší soubor předpisů na kompoty, marmelády, rosoly, sterilovanou zeleninu, kečupy a čatní. Najdete v ní postupy na zmrazování zeleniny, ovoce a hub, sušení, uzení, konzervování, výrobu klobás a likéru.
- 2005
Rybaření
- 288 stránek
- 11 hodin čtení
- 2004
Pro každého, kdo si rád ověřuje své znalosti, je určena naše velká kniha křížovek. Kniha má opravdu rozměry XXL. Na každý den v roce na vás čeká jedna švédská křížovka nebo osmisměrka. A pokud si nejste jisti, zda jste správně vyluštili tajenku, stačí nalistovat na poslední stránky knihy, kde je uveden jejich seznam. Křížovky jsou dobrým společníkem pro chvíle volna, na cesty a dovolenou.
- 2004
Křížovky pro každého XXL 2004
- 368 stránek
- 13 hodin čtení
Pro každého, kdo si rád ověřuje své znalosti, je určena naše velká kniha křížovek. Kniha má opravdu rozměry XXL. Na každý den v roce na vás čeká jedna švédská křížovka nebo osmisměrka. A pokud si nejste jisti, zda jste správně vyluštili tajenku, stačí nalistovat na poslední stránky knihy, kde je uveden jejich seznam. Křížovky jsou dobrým společníkem pro chvíle volna, na cesty a dovolenou.
- 2004
Všechno o výcviku psa: Kompletní kniha o výchově psů všech plemen a každého věku
- 125 stránek
- 5 hodin čtení
Kompletní kniha o výchově psů všech plemen a každého věku. Obsahuje více než 350 barevných fotografií jednotlivých fází výcviku. Najdete v ní vše od základní poslušnosti štěňat až po odstraňování zlozvyků dospělých psů. Nabízí vám zcela nový, laskavý přístup k výcviku psů každého věku, založený na pochvalách a odměnách. Poradí vám se základním výcvikem štěnat i náročnějším výcvikem starších psů.
- 2003
Křížovkářský slovník : pro luštitele křížovek : s doplňky
- 696 stránek
- 25 hodin čtení
Přehledný slovník je nepostradatelným pomocníkem a rádcem pro všechny milovníky křížovkářských útvarů. Na 696 stranách nabízí více než 6500 základních, abecedně řazených hesel a pojmů, v přílohách jsou seřazeny značky chemických prvků, státní poznávací značky, planety a jejich měsíce, seznam zemí i další zeměpisné údaje.
- 2003
153 přehledných receptů konzervování zeleniny i ovoce, výrobu džemů, marmelád a povidel, dále rosolů, kečupů a čatní a také ovocných likérů´. Jsou zde i kapitoly věnované mléčnému kvašení a zmrazování ovoce, zeleniny i hub.