Cukety, lilky a patizony v naší kuchyni
- 222 stránek
- 8 hodin čtení
273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon.
273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon.
1000 receptů zaměřených na zeleninové, ovocné i další (těstovinové, bramborové apod.) saláty. Nepostradatelná pomůcka do každé kuchyně, kde to myslí se zdravou výživou opravdu vážně.
Kniha plná vynikajících receptů na pochoutky z rybího masa.
Široká škála předpisů na slané a sladké velikonoční pokrmy. Stopadesát předpisů ohsahuje přehled surovin a stručný návod na přípravu pokrmů vhodných pro velikonoční dobu. Kniha je členěna podle druhu pokrmů (sladké a slané) a neumožňuje hledání názvu podle abecedy. Recepty jsou stručné ale srozumitelné. Doba přípravy není uvedena.