Mimibazar na talíři
- 219 stránek
- 8 hodin čtení
Kuchařka českých žen, podle kterých vařil a své recepty přidal kuchař světových celebrit Roman Hadrbolec. Kniha vznikla u příležitosti desátého výročí Mimibazaru.
Kuchařka českých žen, podle kterých vařil a své recepty přidal kuchař světových celebrit Roman Hadrbolec. Kniha vznikla u příležitosti desátého výročí Mimibazaru.
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni, Masopust, velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.