Knihobot

Jitka Rákosníková

    Jitka Rákosníková
    Green kitchen quick + slow
    Kuchařka první republiky
    La Buchta: Cesta z jednoho těsta
    Bible sladkého pečení : sušenky, řezy, košíčky, cukroví a mnohem víc
    Green kitchen at home. Rychlá a zdravá vegetariánská jídla pro každý den
    5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    Paní Jitka začala psát o jídle nejprve ze záliby. Už v dětství četla vedle detektivek nejraději kuchařky. Vystudovala obor španělština/dějepis na FF UK a při studiu také ráda a hodně vařila. Působila jako lektorka španělštiny na VŠE, později se přesunula na pozici redaktorky časopisů. Postupem času začala působit v titulech, věnovaných výhradně gastronomii. V současnosti je šéfredaktorkou kulinářského měsíčníku F.O.O.D. a věnuje se i gastronomickým překladům. Napsala několik kuchařek včetně dětské.
    obal knihy