Knihobot

Deh-Ta Hsiung

    Tato autorka se ponořila do bohatého světa čínské kuchyně a odhaluje její hluboké spojení s filozofií a historií. Jejím cílem je demystifikovat čínské kulinářské umění, které často obklopují nepochopení. Prostřednictvím svých textů a výuky sdílí svůj přístup, který klade důraz na filozofii jako základ, techniky jako stavební kameny a lahodné pokrmy jako přirozený výsledek. Její práce zve čtenáře, aby objevili a ocenili čínskou kuchyni v celé její složitosti a kráse.

    Vis-à-Vis: China
    Chinese Vegetarian Cooking
    Fresh Tastes of Asia
    • 2010

      Vis-à-Vis: China

      Beijing, Shanghai, Pagoden, Feste, Terrakotta-Armee, Berge, Gärten, Architektur, Spezialitäten, Tempel, Hotels - regelmäßig neu aktualisiert

      • 672 stránek
      • 24 hodin čtení

      From the enigmatic Terracotta Warriors to the buzzing nightlife of Shanghai, China has much to offer the tourist. This guide explores the major must-see attractions of the country, as well as providing tips on where to find the finest in Oriental cuisine.

      Vis-à-Vis: China
    • 2006