Chcete-li se skutečně naučit vařit, musíte umět něco víc, než jen recepty. Musíte znát kuchařské techniky a také suroviny. V nové knize Zdeňka Pohlreicha se seznámíte s technikami přípravy vývarů, omáček, jak správně pracovat s masem a vejci. Opět nechybí oblíbená kapitola o grilování. Připravili jsme pro vás více jak 70 osvědčených receptů. Vařte jako šéf!
Dominika Pospíšilová Knihy






Šéf na smetaně : smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha
- 119 stránek
- 5 hodin čtení
Kdy byla francouzská revoluce? V létě. A kdy proběhne Pohlreichova francouzská revoluce? Letošní léto. Zdeněk Pohlreich uvádí spoustu zajímavých receptů s výpravnými fotografiemi, které stojí na francouzské kuchyni a létem milované ingredienci na smetaně. Ať vždycky neslízne smetanu jen šéf!
S Italem v kuchyni
- 204 stránek
- 8 hodin čtení
S Italem... v kuchařce! Jedinečné setkání s oblíbeným televizním kuchařem Emanuelem Ridi, které vám přinese jen to dobré na každý den. Čeká vás přes 70 vybraných italských receptů, doplněných o šťavnaté fotografie jídel a četné snímky z natáčení pro pohodu u vašeho rodinného krbu i plotny.
V nové kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází. Šéf vás naučí i připravovat skvělé saláty z grilu a namíchat osvěžující drinky na vaši zahradní slavnost. 100 nových receptů na gril čeká, až je otestujete. Kniha Zdeňka Pohlreicha o grilování nesmí chybět ve vaší knihovně, ve vaší kuchyni a hlavně na vaší zahradě!
S Italem v kuchyni. Pokračování úspěšné knihy podle televizního pořadu. Díl III.
- 204 stránek
- 8 hodin čtení
"Každý se může naučit vařit," říká Emanuele Ridi. Stačí prý láska a systém. Emanuele sází na jednoduchá jídla z nichž umí připravit hotové zázraky. Pojďte si to s námi vyzkoušet v nové knize S Italem v kuchyni III.! Kniha vám přinese vybrané originální recepty podle stejnojmenného televizního pořadu.
S Italem v kuchyni II. s DVD
- 204 stránek
- 8 hodin čtení
„Každý se může naučit vařit,“ říká Emanuel Ridi. Stačí prý láska a systém. Kdyžitalský šéfkuchař s vařením začínal, orientoval se na poctivou domácí kuchynisvé babičky, která mu věnovala mnoho rodinných receptů. Emanuel sází najednoduchá jídla a využití čerstvých sezonních surovin, z nichž umí připravithotové zázraky. Pojďte si to s námi vyzkoušet!Součásti knihy je DVD.
Půvabná cukrářka Iveta Fabešová je skvělou společnicí při pronikání do tajů slavnostního pečení. Čekají vás neopakovatelné chvíle s více než 70 Ivetinými oblíbenými recepty, doplněnými o lákavé fotografie všech sladkostí, zasvěcenými radami, podrobnými postupy a autorčinými postřehy. Chystáte se péct na neděli, na narozeniny, na párty, na svatbu, na Vánoce nebo Valentýna? Ve dvou se to peče líp!