Knihobot

Tibor Kramár

    Guláše
    Řízky
    • Řízky

      • 184 stránek
      • 7 hodin čtení
      4,2(7)Ohodnotit

      Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně.

      Řízky
    • Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového či drůbežího masa, zvěřiny a ryb. Oblíbený pokrm lze připravit také z brambor, zeleniny a hub. Knihu doplňuje kapitola věnovaná osvědčeným i neobvyklým přílohám a výběr receptů na populární gulášové a příbuzné polévky.

      Guláše