Knihobot

Václav Frič

    Václav Frič
    Ako nakupovať a spracovávať mäso
    Chmelařská ročenka 2000
    Rostlinná výroba výběr základních termínů
    Jak nakupovat a zpracovávat maso
    Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni
    Nechte si stisknout ruku od Václava Friče a pochopíte, že s takovým fortelem pro něj není problém zvládat jak zabíjačky, tak dvě stovky obědů naráz. Václav se rozhodl být kuchařem už na základní škole a vaření je pro něj dodnes srdeční záležitost - skoro se zdá, že tak, jak se rozšiřují gastronomické obzory, tím nadšeněji se do vaření vrhá. Je velkým milovníkem klasické české kuchyně, ale skvěle také umí ryby a dary moře. Pro ty, kdo chtějí poznat klasiku se vším všudy, nabízí i zmíněnou zabíjačku, pro citlivější povahy jsou tu buchty, vdolky a pro všechny i špičková svíčková. Českou kuchyni umí Václav Frič jak z partesu; nechápe ji ale jako strnulý soupis receptů a jakkoli ctí tradice, nepodléhá zbytečnému sentimentu. Tak jako u té zabíjačky...
    www.prakul.cz