Zdeněk Schejbal, zkušený šéfkuchař, v této zajímavé kuchařce seznamuje čtenáře s recepty z různých oblastí Číny, Thajska, Indie a Malajsie, které získal na stáží v místních restauracích. Autor recepty mírně upravil, tak aby jídla nic neztratila na výborné chuti, ale abychom si je mohli připravit i v běžných podmínkách české kotliny. Pokrmy jsou netradiční, rychlé, nenáročné, ale především velmi chutné.
Zdeněk Schejbal Pořadí knih


- 2008
- 2007
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostupné suroviny a kuchařku obohatil také o asijské zvěřinovépokrmy.