Knihobot

Elke Fuhrmann

    Salate für alle Gelegenheiten
    Grillen: Fleisch, Fisch, Beilagen, Sossen
    Italské těstoviny
    Zelenina v kuchyni
    Italská kuchyně
    Saláty
    • 1997
    • 1995

      Využití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých.

      Zelenina v kuchyni
    • 1994
    • 1994

      Saláty

      • 63 stránek
      • 3 hodiny čtení
      2,0(1)Ohodnotit

      Tato kniha nabízí výběr salátů čerstvých a šťavnatých, plných vitamínů a minerálů, stejně jako salátů vydatných a sytých, prosté marinády i rafinované dresinky, jedním slovem lahodné salátové kreace, které si vyberete podle chuti a nálad. Hodí se k mnoha příležitostem : jako malý předkrm, během dne jako lehčí sytý oběd v kanceláři, aneb večer jako čerstvá příloha k jídlu. Doplněno barevnými fotografiemi.

      Saláty