Dieses Grundlagen-Buch stellt eine Ergänzung und Fortführung zu Buch I „Basisrezepte aus der Öl-Eiweiß-Kost“ dar und enthält in seinem umfassenden theoretischen Teil deutlich mehr Hintergrundwissen. Der Theorieteil setzt die grundlegenden Erkenntnisse der Krebs-Forscherin und Ernährungswissenschaftlerin Dr. Johanna Budwig in Bezug zu moderner wissenschaftlicher Forschung und stellt Erklärungsansätze für Patienten und Therapeuten dar. Der Praxisteil enthält viel Erklärendes zu den Inhalten der Öl-Eiweiß-Kost und liefert zum Einstieg einen 14-Tage-Plan mit anschließendem kurzen Rezept-Teil für diese 14 Tage.
Johanna Budwig Pořadí knih







- 2017
- 2016
Die bekannte Wissenschaftlerin Dr. Johanna Budwig hat bereits vor Jahrzehnten entdeckt, dass besondere Fette in Verbindung mit bestimmten Eiweißen heilende und vorbeugende Wirkung bei Zivilisationskrankheiten haben. Rund 100 Basisrezepte gewährleisten eine besonders gute Versorgung mit den gesunden Omega-3-Fettsäuren.
- 2016
Rakovina: problém a řešení
- 144 stránek
- 6 hodin čtení
Poprvé v českém jazyce od světoznámé, uznávané vědkyně Dr. Johanny Budwig. V první části knihy najdete pohled na výzkum rakoviny a její léčení na základě moderní kvantové fyziky, interview s Dr. Budwig, její přednášky a vysvětlení, na jakém principu funguje olejovo-bílkovinová strava. Ve druhé části jsou zveřejněny dopisy od pacientů, které dokumentují úspěchy této stravy, a dopisy od veřejných činitelů, lékařů i politiků, kteří olejovo-bílkovinovou stravu uznávali jako důležitou léčebnou terapii.
- 2016
Olejovo-bílkovinová strava patří k nejúspěšnějším terapiím onkologických onemocnění stravou na celém světě. V knize , kterou držíte v ruce, je vůbec poprvé vysvětlena teorie i praxe této vědecky fundované formy stravování.
- 2016
Lněný olej. Kuchařka a dieta
- 248 stránek
- 9 hodin čtení
Do rukou se vám dostává kniha, jež je nápaditým a praktickým průvodcem pro přípravu zdravých pokrmů od sedminásobné kandidátky na Nobelovu cenu, dr. Johanny Budwig, jejíž výzkum metabolismu tuků a léčby přispěl značnou měrou k rozvoji moderní nutriční vědy. Tato vynikající vědkyně pro nás sestavila úžasně nápaditou kuchařku, která je praktickou příručkou pro používání tuků a lněného oleje v každodenní přípravě pokrmů.
- 2000
Die mehrfach für den Medizin-Nobelpreis vorgeschlagene Dr. Johanna Budwig erzählt in diesem Buch, warum sich selbst überzeugte Schulmediziner an sie wenden, wenn die Diagnose Krebs heißt oder wenn Chemotherapien und Bestrahlungen versagt haben. Über 50% ihrer Patienten waren Ärzte und deren Angehörige. Ihre Patienten reisten aus der ganzen Welt nach Deutschland, um sich von der außergewöhnlichen Physikerin, Chemikerin und Pharmakologin Rat zu holen, wenn es um so etwas Ernstes wie Krebs geht. Lernen auch Sie in diesem Buch, warum lichtreiche Nahrung, Elektronenwolken, Dipolaritäten, Enzyme und vor allem ungesättigte Fettsäuren darüber bestimmen, ob Menschen an Krebs sterben müssen oder nicht. Sollten Sie noch einen Beweis benötigen, dass es sehr wohl Ernährungstherapien gibt - hier ist er!
- 2000
Kihu napsala dr. Johanna Budwig, světově proslulá biochemička a vědecká pracovnice, sedmkrát nominovaná na Nobelovu cenu. Převrat ve vědeckém světě způsobila nalezením vztahu mezi rakovinou a metabolizmem tuků. -Dozvíte se, proč tuky řídí všechny aspekty lidského těla. -Zjistíte, jakým přínosem pro vás může být lněný olej. -Poznáte rozdíl mezi nasycenými a nenasycenými tuky. -Uvidíte, jak v lidském těle pracují elektrony a fotony. -Dozvíte se něco o olejnato-proteinové dietě. -Zjistíte, proč tělu může chybět schopnost asimilovat tuk a jak se to dá změnit.
- 1972
- 1967
This brilliant scientist has put together a wonderfully imaginative "cookbook" and practical guide for the use of oils in daily meal preparation. You'll discover over 500 delicious meal possibilities using the healing powers of flax oil.


