Džusy a koktejly. Perfektní nápoje z ovoce a zeleniny
- 224 stránek
- 8 hodin čtení
Úžasné recepty rozmanitých chutí ze všech druhů ovoce i zeleniny.
Úžasné recepty rozmanitých chutí ze všech druhů ovoce i zeleniny.
Jóga není jenom jedno z mnoha jiných cvičení; je to systém šetrných tělesných a duchovních technik pro dosažení rovnováhy a souladu uvnitř svého já i s okolím. Tato kniha je ideální příručkou pro začátečníky nebo pro opakovací kurzy a provede čtenáře po jedinečné cestě sebeobjevování.
Príručka sa venuje témam Filozofické základy jogy a niektoré z jógových ciest a techník Tradičné, klasické a na Západe obľúbené polohy, spolu so zahrievacími cvikmi, podrobnými návodmi, tipmi a radami Rad programov zostavených z rôzne náročných jógových polôh, zahrňujúcich preťahovanie, ohýbanie, skrútenie chrbtice a obrátené polohy Námety na zaradenie jógy do vášho životného štýlu a zameranie každodenného stresu.
Recepty a podrobné návody na pokrmy asijské kuchyně obsahují barevnou fotografii hotového jídla. Předpisy jsou upraveny pro použití evropských kuchařů.
V knize najdete oblíbenou klasiku, ale i některé neobvyklé pokrmy s rybím masem a zeleninou. V úvodu jsou uvedeny informace i tom, jak se připravují a vaří různé druhy těstovin, i základní předpisy na nudlové těsto, vývary a omáčky.
Alkoholické, míchané nápoje existují již od starověku. Kniha Koktejly nás naučí míchat nejen klasické, ale i moderní nealkoholické nápoje. Tato ilustrovaná knížka s podrobnými recepty by neměla chybět v žádném správném domácím baru.
Recepty na přípravu jídel s nízkým obsahem tuku doplňují barevné fotografie každého pokrmu a základních surovin.
Kuchařka obsahuje zajímavé recepty na přípravu polévek, předkrmů, salátů, hlavních jídel, masitých a vegetariánských pokrmů i sladkých jídel s krátkou a snadnou dobou přípravy i vaření. Předpisy s návodem k přípravě pokrmu obsahují přehled surovin, počet porcí, tabulku výživové hodnoty, dobu přípravy, dobu vaření a barevný obrázek hotového jídla.
Publikace přináší tradiční recepty italských pokrmů a mnohá fakta z kulinářské historie této středomořské země.
Kuchařka obsahuje 200 receptů z celého světa a cenné informace o tom, jak připravit většinu mořských ryb a živočichů včetně lososa, platýze, kraba, krevet nebo olihně.