Cílem Gordona Ramsaye tentokrát bylo naučit diváky připravit vmžiku dobré jídlo, na kterém si mohou pochutnat s rodinou nebo kamarády. Ve druhé řadě TV seriálu o vaření jezdil po celé Velké Británii a učil zájemce připravovat pokrmy z různých koutů světa pro nejrůznější příležitosti. Jako vždy pomáhá amatérským kuchařům ve všech fázích, navrhuje nejlepší suroviny, radí, jak zkoordinovat přípravu několika chodů najednou a jak pokrmy předkládat na stůl.Kuchařka obsahuje 25 sestav dobře sladěných receptů na předkrm, hlavní jídlo a dezert, ale také časový rozpis přípravy, návrhy na obměny a různé rady od předního britského šéfkuchaře.
Mark Sargeant Pořadí knih






- 2008
- 2007
Ráj v kuchyni
- 255 stránek
- 9 hodin čtení
Podtitul: recepty nejlepšího šéfkuchaře z TV Paprika Známý britský autor televizních seriálů z prostředí pohostinství Gordon Ramsay zde uvádí více než 100 vlastních receptů na vynikající pokrmy, které si můžete připravit doma, i když by se docela dobře vyjímaly na jídelním lístku v dobré restauraci. Recepty jsou doplněny užitečnými radami k surovinám a postupům, ale také k prezentaci pokrmů a obsluze hostů. Kniha obsahuje mnoho fotografií hotových pokrmů, zajímavých snímků z jednotlivých fází jejich přípravy, ze zákulisí restaurací i z natáčení televizního seriálu.
- 2007
Nedělní oběd : s rodinou i přáteli : recepty nejlepšího šéfkuchaře z TV Paprika
- 255 stránek
- 9 hodin čtení
Podtitul: recepty nejlepšího šéfkuchaře z TV Paprika Recepty na přípravu 25 obědů o třech chodech, skládající se z polévky nebo předkrmu, hlavního jídla a dezertu, doplněné časovým plánem přípravy a užitečnými radami předního britského šéfkuchaře.