Do Vánoc stíháš objednat ještě 5 dní a 5 hodin. 
Knihobot

Louise Pickford

    1. leden 1964
    200 Veggie Feasts
    The fondue cookbook
    The Dutch Oven Cookbook
    The Inspired Vegetarian
    Grilování : 200 nejlepších receptů
    Oleje: Používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády
    • 2022

      For ultimate winter indulgence, why not try a fondue! Indulge in fun retro food with a modern twist with this collection of delicious recipes created to share with family and friends.

      Fondue & Raclette
    • 2022

      Paella olé

      ...und andere spanische Köstlichkeiten

      Paella olé
    • 2021

      The Dutch Oven Cookbook

      • 144 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,7(3)Ohodnotit

      60 Dutch oven recipes for casseroles, braises, pastas, rice dishes and more.

      The Dutch Oven Cookbook
    • 2021

      Find fresh inspiration with these delicious recipes for perfect dressings and use them to add new depth of flavour and pizzazz to your favourite salads.

      Perfectly Dressed Salads
    • 2020

      La Paella

      • 128 stránek
      • 5 hodin čtení
      2,4(3)Ohodnotit

      Enjoy the true taste of Spain and explore this fascinating country's love affair with paella and the deliciously diverse ways in which rice and noodles are used in a multitude of unmissable dishes.

      La Paella
    • 2020

      The Noodle Bowl

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení

      Discover the vibrant tastes of Asia with over 70 authentic and creative recipes for cooking with noodles.

      The Noodle Bowl
    • 2017

      Olej se nemusí používat jen na smažení. V této knize šéfkuchařky Ursuly Ferrigno se dozvíte o nejdůležitějších kulinářských olejích, jejich původu, vlastnostech a zdravotních přínosech. Naučíte se, jak je efektivně využít v kuchyni a vyzkoušíte lákavé recepty, které zvýrazní jedinečné chutě surovin. Olej, stejně jako ostatní ingredience, by měl ladit s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství vinaigrette, dressingů a marinád. Vyzkoušejte jednoduché recepty jako carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo asijský salát s mrkví a zázvorem. Naučíte se připravovat ryby s recepty jako makrela s jablkem a potočnicí či španělská polévka ajo blanco. Vylepšete své dovednosti v přípravě masa s dušenou vepřovou plecí s mlékem a čerstvými bylinkami nebo čínským medovým kuřetem. Nezapomeňte ani na dezerty, jako je banánový chlebíček, italský jablečný koláč s mandlemi nebo zmrzlina z olivového oleje. Objevte desítky druhů olejů, od extra panenského olivového po kokosový, a naučte se, jak je nejlépe využít ve více než 25 receptech.

      Oleje: Používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády
    • 2011

      200 Recetas Sencillas

      • 240 stránek
      • 9 hodin čtení

      Cocinar puede ser fácil y divertido. Una colección de 200 recetas sencillas de entender, para el uso cotidiano, con ingredientes fáciles de encontrar, procedimientos muy asequibles y adecuada para cualquier cocinero, sea cual sea su nivel. Platos variados para mimar el paladar, preparar alimentos saludables, sabrosos, con estilo y para cualquier ocasión.

      200 Recetas Sencillas
    • 2010
    • 2010

      Grilování : 200 nejlepších receptů

      • 240 stránek
      • 9 hodin čtení

      Od steaků po moučníky a od mořských plodů po saláty 200 fantastických receptů na grilování přispěje k Vašemu krásnému létu! Nádherné fotografie a srozumitelné instrukce činí tuto knihu perfektním průvodcem každého kuchaře.

      Grilování : 200 nejlepších receptů