Knihobot

Wolfgang Schardt

    Vegetariánská kuchyně pro labužníky
    1 těstoviny - 50 omáček : lehké jídlo na každý den
    Vaříme pro vegany
    Omáčky
    Vaříme pro vegetariány
    Moje skvělé recepty z francouzského bistra
    • Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět. Ať už jídlo, nebo historky - s touto knihou si prostě vezmete domů kousek Francie. Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! „Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada," říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot.

      Moje skvělé recepty z francouzského bistra
    • Vaříme pro vegetariány

      • 64 stránek
      • 3 hodiny čtení

      Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory – ty zajímavé vůně zeleniny, bylinek a koření a nekonečné možnosti jejich kombinací! Při přípravě receptů do této kuchařky se nechala autorka inspirovat částmi světa, v nichž má zelenina v kuchyni své nezastupitelné a léty prověřené místo – Středomořím včetně arabských zemí, Asií a Střední Amerikou. Zeleninu jako základ ale najdeme samozřejmě i v našich středoevropských končinách, a tak nechybějí ani recepty, které voní domovem. Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený.

      Vaříme pro vegetariány
    • Omáčky

      • 64 stránek
      • 3 hodiny čtení

      Již nikdy bez omáčky! Co by byl chřest bez hollandaisy, těstoviny bez rajčatové omáčky a krekry bez lahodného dipu z tuňáka? Prostě nepředstavitelné, protože pravou lahůdku z nich udělá až vhodná omáčka! S naším výběrem pikantních i sladkých omáček nebudete jíst již nikdy nic nasucho. Až klasické omáčky, vzrušující nové varianty, coole dipy a salsy dodají všemu tu správnou chuť. A k čemu se nejlépe hodí bešamel se šafránem, jablková omáčka s majoránkou, nebo tvarohový dip s mrkví, se dozvíte u každého receptu. Aby se vše hravě a lehce povedlo, přidáváme i tipy a triky jak na omáčky.

      Omáčky
    • Vaříme pro vegany

      • 64 stránek
      • 3 hodiny čtení
      3,7(6)Ohodnotit

      Barevné, trendy a naprosto snadné: přesně takové musí být veganské vaření! V této knize najdete spoustu nových receptů na lahůdky, jež se obejdou bez potravin živočišného původu. Věřte, že boloňské špagety s tempehem, tex-mex burger nebo makadamové tiramisu určitě předčí všechna vaše očekávání. Zaručený úspěch: Každý recept je třikrát odzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Lahůdky po celý den: Od snídaně po večeři

      Vaříme pro vegany
    • Sen se stává skutečností – bez těstovin už ani ránu! Nad 50 novými recepty k omáčkám na těstoviny zaplesá srdce každého milovníka italské „pasty“. Najdete tu rychlé salsy a pesta i pomalu dušené omáčky, italskou klasiku i nové kreace s akcenty cizích kuchyní. Těstoviny a omáčky – pro talíř plný štěstí je to ideální kombinace! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Domácí výroba: Rajčatová omáčka v pěti rychlých variantách

      1 těstoviny - 50 omáček : lehké jídlo na každý den
    • Více než 150 receptů pro vegetariány a vegany S jednoduchými a zároveň rafinovanými vegetariánskými recepty můžete hýčkat nejen sami sebe, ale také hosty, kteří se rádi vzdají masa, nikoli však gurmánského požitku. Vedle více než 150 receptů - od předkrmů až po dezerty a nápoje -, z nichž je celá řada vhodná i pro vegany, obsahuje tato kniha také návrhy menu pro nejrůznější příležitosti, informace o zvláštním koření a tipy na dokonalé kombinace chutí a vůní.

      Vegetariánská kuchyně pro labužníky