Best-Ever Book of Jewish Cooking
- 224 stránek
- 8 hodin čtení
130 classic dishes from Jewish kitchens around the world, with a guide to kosher cooking.






130 classic dishes from Jewish kitchens around the world, with a guide to kosher cooking.
A culinary history of the Jewish people and their festivals, with 150 heartwarming classic recipes.
Entdecken Sie die Geheimnisse der jüdischen Küche mit Rezepten aus der ganzen Welt. Beliebte Gerichte wie Hummus, Taboulé, Heringssalat mit Roter Bete, Hühnersuppe mit Knaidlach, Harissa, Bagels oder polnischer Apfelkuchen sind nur einige Beispiele der vielfältigen koscheren Speisen. Mit einem Überblick über die faszinierende kulinarische Geschichte der Juden, ihre Feiertage, Feste und Essgewohnheiten. Spezielle Zutaten und Zubereitungsarten sowie Fachbegriffe werden genau und verständlich beschrieben. Detaillierte Nährwertangaben zu jedem Rezept.
Přehledná sbírka receptů s podrobnými postupy a lákavými barevnými fotografiemi. Tato inspirativní kuchařka obsahuje 120 receptů na přípravu pokrmů plných výrazné chuti a vůně mexické kuchyně. Najdete zde tradiční i nové pokrmy, v nichž se odráží energie Mexičanů a jejich radost ze života. Všechny postupy jsou popsány srozumitelným způsobem a pokrmy se připravují vždy z čerstvých surovin, s důrazem na chuť a lákavost pro oči.
Zusammen mit den weiteren Titeln „Barcelona“, „Florenz“ und „San Francisco“ wurde die Reihe „Entdecken & Genießen“ als weltbeste Kochbuchserie ausgezeichnet. (Gourmand World Cookbook Award 2005)
Publikace obsahuje 101 praktických rad pro hráče golfu - od výběru vhodného oblečení, obutí a ideálního sportovního vybavení pro začínající i pokročilé hráče, až po techniku hry, která je hlavním obsahem knihy. To znamená především rady pro správný postoj a držení těla, držení golfové hole, úspěšný švih, kontrolu na hřišti a vlastní pravidla hry. Několik rad se zabývá i posilováním a cvičením jako přípravou na vlastní hru.
Marlena Spieler shows how pasta can accommodate any level of cooking skill, any budget, any flavour or theme. It can be sweet or savoury, hot or cold, soup or salad, as long as you have the right collection of mouth-watering recipes to put those possibilities into practice. The recipes range from the exotic - spinach filled cannelloni with ligurian walnut sauce - to the simple - lemony spaghetti with black olives and basil - all with rich Mediterranean flavours. This is complemented by a little of the history behind the world's most popular food.
Mexikanische Küche - bk1764; Parragon; Marlena Spieler; Paperback; 2003