Knihobot

Jonno Proudfoot

    Jonno Proudfoot
    The Real Meal Revolution
    The Real Meal Revolution 2.0
    The Real Meal Revolution: Low Carb Cooking
    Revoluce v opravdovém jídle: radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
    Super jídlo pro superděti. Revoluce v opravdovém jídle
    • Mezi lidmi koluje tolik rad ohledně stravování, které si z velké části vzájemně odporují. Pro zaneprázdněné rodiče může být snaha se v nich vyznat dost obtížná. Lékař a sportovní vědec, prof. Tim Noakes, šéfkuchař a plavec na dlouhé vzdálenosti, Jonno Proudfoot, a dietoložka i specialistka na dětskou výživu, Bridget Surteesová, se prosekali záplavou informací, aby vám poskytli jasné, osvědčené pokyny a jednoduché, lahodné recepty, které můžete podávat celé rodině. Za dobrou cenu a bez velké námahy. V návaznosti na fenomenální a rekordní úspěch Revoluce v opravdovém jídle se tým za touto knihou rozhodl přehodnotit způsob, jakým živíme naše děti. Výsledkem je Super jídlo pro superděti. Kniha, která zpochybňuje řadu hluboko zakořeněných domněnek o stravě a obhajuje stravu pro děti, která je založená na opravdovém jídle. Stravu s nízkým obsahem cukru a rafinovaných sacharidů. Od batolat po teenagery. Jejich rady jsou pevně podloženy kritickým vědeckým výzkumem dětského potravinářského průmyslu. Super jídlo pro superděti kombinuje nejnovější ověřené vědecké důkazy s přímočarými a lahodnými recepty, z nichž se většina hodí pro celou rodinu. A jasně tak ukazuje, jak vašim dětem poskytnout tu nejlepší výživu a pomoci jim vyrůst v šťastné a zdravé lidi.

      Super jídlo pro superděti. Revoluce v opravdovém jídle
    • PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat k přirozenému způsobu stravování. Představuje dietu s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a bez cukru. Po šedesáti letech mýtu, že tuk je škodlivý a způsobuje zdravotní problémy, kniha odhaluje pravdu a ukazuje cestu k lepšímu zdraví prostřednictvím jídla, které je pro nás přirozené. Tato kniha radikálně změní váš život a ukáže, jak snadno převzít kontrolu nad váhou a celkovým zdravím. Můžete si užívat maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo a ořechy – potraviny, které jsou často v dietách zakázané. Jde o Banting, low-carb a LCHF (low-carb, high-fat) stravu, podloženou vědeckým výzkumem a důkazy. Tento bestseller převrací konvenční stravovací principy, které vedly k epidemii obezity a cukrovky. Kniha přináší překvapivé odhalení a pravdu, která existuje od pradávna. Nabízí revoluční přístup ke zdravému stravování a vyvrací mýtus o škodlivosti cholesterolu. Není to další neudržitelná dieta s rychlými výsledky, ale návrat k přirozenému způsobu stravování, který lidé měli dodržovat po celou dobu.

      Revoluce v opravdovém jídle: radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
    • The Real Meal Revolution: Low Carb Cooking

      • 320 stránek
      • 12 hodin čtení
      4,6(10)Ohodnotit

      A comprehensive, fully illustrated guide to low-carb cooking, from the Real Meal Revolution Team, packed with lessons, tips and over 300 delicious low- carb, sugar-free and gluten-free recipes.

      The Real Meal Revolution: Low Carb Cooking
    • The long-awaited upgrade, based on three years of data analysis from 120,000 online users, of the phenomenal bestseller The Real Meal Revolution.

      The Real Meal Revolution 2.0
    • The Real Meal Revolution

      • 304 stránek
      • 11 hodin čtení
      4,2(355)Ohodnotit

      The Real Meal Revolution will radically transform your life by showing you clearly, and easily, how to take control of not just your weight, but your overall health, too, through what you eat. And just look what you can eat! Meat, seafood, eggs, cheese, butter, duck fat, nuts - usually the first things to be prohibited or severely restricted on most diets. This is Banting, or low-carb high-fat (LCHF) eating, for a new generation, now solidly underpinned by years of scientific research and by now incontrovertible evidence

      The Real Meal Revolution