Knihobot

Susie Flaherty

    Gut Feelings
    Wolni od glutenu
    Jak žít zdravě bez lepku
    • Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. - O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk. - Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. - O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. - O průlomovém výzkumu prevence a terapie. - O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. - O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana.

      Jak žít zdravě bez lepku
    • Książka Wolni od glutenu doktora Alessio Fasano, światowej sławy specjalisty, profesora wizytującego na wydziale medycznym Uniwersytetu Harvarda i założyciela Ośrodka Badań nad Celiakią w Massachusetts General Hospital w Bostonie, przedstawia najnowsze osiągnięcia w badaniach naukowych i w metodach leczenia, jak r�wnież objaśnia ich znaczenie szybko rozrastającemu się gronu odbiorc�w.Ten przełomowy przewodnik stanowi bezcenną pomoc zar�wno dla tych, kt�rzy dopiero niedawno zostali zdiagnozowani, jak i dla os�b od dawna już borykających się z problemem glutenu oraz dla każdego, kto podejrzewa, że gluten ma negatywny wpływ na jego życie.

      Wolni od glutenu
    • "Our understanding of how to treat and prevent diseases has been transformed by knowledge of the microbiome. In Gut Feelings, Alessio Fasano and Susie Flaherty show why we must go beyond the older, myopic view of microorganisms as our enemies to a broader understanding of the microbiome as a parallel civilization that we need to understand, respect, and engage with for the benefit of our own health. Exploring the microbiome's part in gut inflammatory disorders, obesity, neurological conditions, cancer, and immune function, Fasano and Flaherty show that we can enlarge--and perhaps reinvent--our understanding of how to combat disease and maintain health."--Back cover

      Gut Feelings