Knihobot

Anna Jančíková

    Nová pizza: Nová éra světově populárního jídla
    Proč mi tohle nikdo neřekl dřív?
    Kompletní průvodce krystaly. Objevte léčivou energii 100 krystalů a kamenů
    • Kompletní průvodce krystaly je všeobecným návodem pro začátečníky, jak kameny chápat a jak s nimi pracovat. Milovníci krystalů zde naleznou úvod do všech klíčových oblastí využití kamenů a konceptů, například:- Návodů, jak krystaly propojit s dalšími postupy, jakými jsou Feng-šuej, meditace a reiki,- společných vlastností kamenů (například barva) i seznam těch, které by měly a neměly být používány společně- jak krystaly používat během rituálů, v krystalových mřížkách a v rámci krystaloterapie.Krystaloví nadšenci se zde dozví o vědě a umění za krystaly, včetně systémů mřížek, Mohsovy stupnice tvrdosti, kameny s vysokými a uklidňujícími vibracemi, o energetických konceptech, jakým je například synchronizace, a o tom, jak při práci s krystaly a při manifestaci používat záměry.Tato kniha zahrnuje rovněž profily a významy 100 kamenů, které by měl každý milovník krystalů znát a pracovat s nimi. Kniha obsahuje krásné a úchvatné fotografie kamenů a stane se pro vás nepostradatelným zdrojem informací.

      Kompletní průvodce krystaly. Objevte léčivou energii 100 krystalů a kamenů
    • Proč mi tohle nikdo neřekl dřív?

      • 264 stránek
      • 10 hodin čtení
      3,9(32153)Ohodnotit

      Kniha Proč mi tohle nikdo neřekl dřív? vás naučí, jak posílit své psychické zdraví a udržet si ho i v těch nejnáročnějších obdobích. Odborné rady doktorky Julie Smith a účinné copingové techniky vám pomohou zachovat vaši odolnost, ať už se chcete vyrovnat s úzkostmi, s kritikou, s depresí, vybudovat si sebejistotu, nalézt motivaci nebo se naučit odpouštět sami sobě.Na základě dlouholetých zkušeností s klinickou psychologií se autorka dělí o všechny dovednosti, které potřebujete, abyste zvládli životní vzestupy a pády.Tato kniha je plná tajemství z terapeutovy sady nástrojů a je nezbytnou příručkou pro optimalizaci duševního zdraví. Jednoduché, ale odborné rady doktorky Julie a účinné techniky zvládání vám pomohou zůstat odolní bez ohledu na to, co vám život postaví do cesty.Kniha je napsána v krátkých heslech, takže můžete přejít rovnou na tu část, kterou potřebujete, podle toho, jakému problému právě čelíte – a okamžitě najít vhodné nástroje, které vám pomohou.

      Proč mi tohle nikdo neřekl dřív?
    • Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem. Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu. Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář. Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

      Nová pizza: Nová éra světově populárního jídla