Kniha napsaná předním českým šéfkuchařem ve spolupráci se známým žurnalistou předkládá velké množství receptů na úpravu chutného a dietního králičího masa. Naleznete zde rozmanité druhy kuchařských postupů včetně inspirací na přípravu slavnostní tabule. Své si jistě najde nejen gurmán, ale i kuchařský začátečník.
Jiří Eichner Knihy





Recepty na úpravu králičího masa: * Studené předkrmy * Polévky * Teplé předkrmy * Králík vařený - dušený - pečený * Z mezinárodní kuchyně * Speciality z králíka
Veľká európska kuchárka
- 259 stránek
- 10 hodin čtení
V knihe Veľká európska kuchárka sme sa usilovali vybrať pre vás jedlá typické pre jednotlivé krajiny, slávne recepty, ktoré prekročili hranice krajiny svojho pôvodu, ale aj recepty menej známe, dokonca takmer zabudnuté. Objavíte v nej jedlá, ktoré vám možno budú pripadať zvláštne, až exotické, ale aj jedlá zo vzdialených krajín s chuťou, ktorá je vám blízka. Sú tu tradičné aj moderné recepty, ktoré sa objavujú na jedálnych lístkoch známych a vychýrených reštaurácií...
Veľká domáca kuchárka 2
- 496 stránek
- 18 hodin čtení