Knihobot

Tori Haschka

    Tori Haschka se zaměřuje na psaní o jídle a cestování a proslavila se svými kulinářskými cestopisy. Její práce se vyznačuje praktickým a přístupným stylem, který čtenářům přináší autentické pohledy na vaření a stravování. Prostřednictvím svých receptů a vyprávění sdílí radost z objevování nových chutí a kultur, čímž inspiruje ostatní k prozkoumání světa skrze jídlo. Její přístup je založen na sdílení osobních zkušeností a vášně pro kulinářské umění.

    Tori Haschka
    Low Carb mit Genuss
    Cut the Carbs: 100 Recipes to Help You Ditch White Carbs and Feel Great
    Travels with My Spatula
    Pryč s cukrem!
    • 2015

      Pryč s cukrem!

      • 176 stránek
      • 7 hodin čtení
      4,0(3)Ohodnotit

      Chcete získat víc energie, zhubnout pár kilogramů - a udržet si to? Toužíte mít lepší pleť? Přejete si, aby vaše strava byla nápaditější a nebyla založena na pečivu, bramborách, těstovinách a rýži? Australanka Tori Haschka, autorka uznávaných knih o jídle a cestování i jednoho z nejlepších kulinárně cestovatelských blogů na světě, vám se svými sytivými a lahodnými recepty ukáže, jak na to. Hledala inspiraci po celém světě a postupně se zamilovala hlavně do semínek a luštěnin. Díky jejím receptům a radám přestanete být závislí na sacharidech chudých na živiny. Čeká vás povzbuzení a posilnění k snídani, lehké dobroty k zobání na party, jiný pohled na téma tekutý oběd neboli polévky, netradiční přílohy a saláty, letní libové hody, hřejivá podzimní jídla a božské dezerty. A co k tomuto způsobu stravování potřebujete především? Tvořivost v kuchyni - a tou se od Tori jistě „nakazíte".

      Pryč s cukrem!