Proč zrovna nanuky? Jsou rychlé na přípravu a tak snadno se jedí - ať už jste kdekoliv. K výrobě božského nanuku přitom postačí i málo surovin a zázrak je na světě! Díky tipům a radám na záložkách knihy máte základní pravidla výroby domácích nanuků vždy na očích. V knížce najdete recepty na nanukové klasiky i extravagantní novinky - vše z osvědčených a zdravých surovin.
S láskou upravené jídlo bude vám i vašim hostům chutnat dvojnásob. Seznámíte se s technikami, které pomáhají působivě a přitažlivě ozdobit jídla nejrůznějšími přísadami a bez velkého vynaložení materiálu a času.
100 skvelých múčnikov, vhodných ako k odpoludňajšej káve, tak k oslave narodenín. Naviac v knihe nájdete množstvo praktických rád ako s úspechom koláče, torty a ďalšie múčniky nielen upiecť, ale tiež ich lákavo prizdobiť.
Ať jsou malé a tlusté, nebo velké a tenoučké jako dech, ať jim říkáme lívance,
palačinky, crepes, crespelle, pancake nebo blini – milují je všichni! Jejich
příprava je velmi jednoduchá, a přitom se dají donekonečna obměňovat. Naslano
nebo nasladko zasytí celou rodinu, ale mohou posloužit i jako lahodný dezert.
Můžete je potřít tenkou vrstvou, nebo naopak bohatě naplnit, můžete je
zarolovat, přeložit, nakrájet, zapéct i flambovat. Tato kuchařka přináší
pestrou paletu receptů sladké i slané, místní i mezinárodní kuchyně.
Velikonoce jsou svátky jara, květin, malování vajíček a dobrého jídla v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete jednoduché, ale přesto rafinované recepty pro velikonoční stůl: pečivo, pikantní maličkosti, hlavní jídla i zákusky - z nich si můžete snadno sestavit své vlastní velikonoční menu. A vlastnoručně ozdobená vajíčka nemusí přivábit jen velikonočního zajíčka...
Ofenfrischer Streuselkuchen, wolkig-zarte Dampfnudeln oder aber knusprige Pizza - Hefeteig ist ein wahrer Alleskönner: Die besten Rezepte für süßes und herzhaftes Gebäck und süße Hauptgerichte. Hefe, das unbekannte Wesen: Sie blubbert, quillt und wallt und geht auf, und auf, und auf - aber nur wenn man sie gut behandelt. Wir zeigen, was frische, aber auch Trockenhefe mag und was nicht, wie sie idealerweise bei Wärme oder auch Kälte wunderbar aufgeht und wie ein Teig locker, luftig und flaumig wird. Mit dem Grundrezept für süßen und salzigen Hefeteig gelingen sicher alle 50 Rezepte für herrliche Blechkuchen mit und ohne Obst, die guten Wiener Mehlspeisen, Gugelhupf, Mohnstriezel, oder Krapfen ebenso leicht wie für Pizza, Baguette und Flammkuchen. Und wem der Teig für den nächsten Sonntagskuchen zu lange geht, der kann ihn nach Anleitung auch gut vorbereiten und einfrieren.
Les essayer, c'est les adopter ! Les muffins sont les petits gâteaux parfaits pour gâter votre famille et vos amis, sans vous oublier, bien sûr. Ce livre contient 50 recettes de muffins sucrés ou salés, mais toujours irrésistibles et très faciles à préparer. Essayez les muffins aux cerises et aux amandes ou ceux au chocolat avec une sauce caramel. Servez les party-muffins ou les muffins au parmesan pour l'apéro lors d'une soirée entre amis. Succès garanti ! De plus, les glaçages et les sauces vous permettront de les décorer de manière originale, pour n'importe quelle occasion. Que ce soit à l'heure du thé ou du goûter, tous les prétextes sont bons pour une délicieuse pause gourmande !