Miriam Polunin Pořadí knih






- 1998
- 1998
Potraviny pro zdraví a dobrou kondici
- 157 stránek
- 6 hodin čtení
Praktický průvodce klíčovými potravinami pro dobré zdraví. Charakteristika potravin a léčení nemocí jednotlivými potravinami a kuchařka zdravých i léčivých jídel.
- 1997
Healing Foods
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Certain ordinary foods have extraordinary powers. Apples, for example, can lower cholesterol levels, broccoli helps guard against cancer and garlic combats lung infections. This guide to the best foods for good health contains eating plans and recipes. A photographic catalogue profiles 50 foods with details of their therapeutic properties and scientific research. All the foods are featured in a collection of recipes for every occasion with an at-a-glance evaluation of each dish's main nutritional benefits. A health section highlights foods to eat more of to prevent or relieve conditions ranging from heart disease to colds.
- 1994
Léčiva z přírody
- 144 stránek
- 6 hodin čtení
Obsah: Lékařské systémy dříve a dnes-Historie medicíny s úvodem do: rostlinné medicíny, čínského herbalismu, homeopatie, indické medicíny, ortodoxní medicíny. Z pokladnice přírodní medicíny od A do Z-Obrazový rejstřík více než 230 přírodních léčivých ingrediencí-živočišných, rostlinných i minerálních v abecedném pořádku podle latinských názvů. Průvodce přírodní lékárnou od a do Z-Podrobné profily jednotlivých ingrediencí, jejich vlastností a lékařského využití, v abecedním pořádku podle latinských názvů. Domácí léčivé prostředky.... celý text
- 1992
The Natural Pharmacy
- 144 stránek
- 6 hodin čtení
Plants, animals and minerals have formed the basis of natural remedies for centuries, and many drugs in orthodox medicine are still derived from them. This book explores the diverse medicinal uses of 230 key ingredients, ranging from garlic to centipedes. A reference guide profiles each ingredient, describing its origins, its therapeutic properties and the disorders it is used to treat.


