Potraviny pro zdraví a dobrou kondici
- 157 stránek
- 6 hodin čtení
Praktický průvodce klíčovými potravinami pro dobré zdraví. Charakteristika potravin a léčení nemocí jednotlivými potravinami a kuchařka zdravých i léčivých jídel.






Praktický průvodce klíčovými potravinami pro dobré zdraví. Charakteristika potravin a léčení nemocí jednotlivými potravinami a kuchařka zdravých i léčivých jídel.
Obsah: Lékařské systémy dříve a dnes-Historie medicíny s úvodem do: rostlinné medicíny, čínského herbalismu, homeopatie, indické medicíny, ortodoxní medicíny. Z pokladnice přírodní medicíny od A do Z-Obrazový rejstřík více než 230 přírodních léčivých ingrediencí-živočišných, rostlinných i minerálních v abecedném pořádku podle latinských názvů. Průvodce přírodní lékárnou od a do Z-Podrobné profily jednotlivých ingrediencí, jejich vlastností a lékařského využití, v abecedním pořádku podle latinských názvů. Domácí léčivé prostředky.... celý text