Learn to make your own sweet, gorgeous, and delicious candies with The Beginner’s Guide to Candy Making.
Elizabeth LaBau Pořadí knih
Tato autorka je především cukrářka, která sdílí své nadšení pro sladké skrze tvůrčí recepty a podrobné návody. Její práce se zaměřuje na zpřístupnění umění výroby cukrovinek domácím kuchařům, a to s důrazem na jednoduchost a přístupnost. Prostřednictvím svého blogu se věnuje nejnovějším trendům a nápadům ve světě dezertů.



- 2022
- 2013
Sladká kniha domácích bonbonů
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů – cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší. Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.
- 2012
The Sweet Book of Candy Making
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
This mouthwatering book is an illustrated, comprehensive guide to candy making.