Exploring the delightful combination of crisps and drinks, this guide by Neil Ridley offers over 40 crisp varieties paired with 70 beverages, including both alcoholic and non-alcoholic options. Readers can discover seasonal pairings, design their own snack events, and learn about the intriguing world of crisp flavors. The book features sections on different drink categories, complete with tasting notes and quirky facts. Unique pairings, from classic to unexpected, are illustrated, making it a comprehensive resource for snack enthusiasts and hosts alike.
Neil Ridley Pořadí knih






- 2024
- 2023
A directory of 101 hot sauces from around the world
- 2020
Into the Mistworld
- 192 stránek
- 7 hodin čtení
Eleven-year-old Josh never expected to be a hero. Having previously defeated the brutal Viking, Harald Greycloak, Josh and his friend Rainbow must travel once more to the mythological Viking Mistworld with the fate of Whitby resting on their shoulders.
- 2018
Distilled
- 224 stránek
- 8 hodin čtení
A guide to exploring the burgeoning world of craft spirits.
- 2017
Destiláty
- 224 stránek
- 8 hodin čtení
Svět alkoholických nápojů zažívá v dnešní době boom v oblasti řemeslných palíren a inovativních pojetí nových destilátů. To vše díky odvážlivcům, kteří trhají staré příručky a vytvářejí pálenky nové, obdařené nevšední osobitostí a vášní. Zájemci se v této knize seznámí s nejlepšími alkoholickými nápoji, jaké může svět nabídnout. Nejde nutně o ty nejznámější, ač ty dobré zde mají své místo, ale o ty nejlépe vyrobené a nejzajímavější. Autoři vysvětlují vše, co by měl labužník vědět, aby si je mohl maximálně vychutnat – jejich složení, klasické podoby i různé varianty jejich přípravy. K tomu nabízejí vlastní oblíbené značky nápojů, jež by měli zájemci vyhledat a rozhodně vyzkoušet. Připojují i řadu tipů, jak je nejlépe pít, a receptů na klasické i nově pojaté koktejly.
- 2014
Today's world of spirits is experiencing an explosive increase in craft distillers and pioneers of new distillates. It's about men and women tearing up rule books and creating new spirits with extraordinary personality and passion. This book uncovers the best spirits the world has to offer. These are not necessarily the best-known examples on the planet - though if they are good, they have a place here - but the best crafted and most interesting. Spirit by spirit Joel Harrison and Neil Ridley explain what you need to know to appreciate a spirit - its ingredients, its classic forms, the choices a distiller makes in creating it - and offer their picks to 'Drink Before You Expire' - the world's best examples of their type, from gin and rum to shochu and tequila