Skvělé saláty
- 352 stránek
- 13 hodin čtení
Obrazová publikace receptů na přípravu salátů zeleninových, ovocných, s těstovinami, rýží, obilovinami, masem, vhodných jako předkrmy, přílohy i hlavní jídla.







Obrazová publikace receptů na přípravu salátů zeleninových, ovocných, s těstovinami, rýží, obilovinami, masem, vhodných jako předkrmy, přílohy i hlavní jídla.
Moderní diabetická dieta představuje vyvážený, pestrý a velice chutný způsob stravování, který dovede přihlížet i k osobním zálibám a preferencím. Je to dokonce natolik zdravý způsob stravování, že by tak měli jíst vlastně všichni lidé. Jídla doporučovaná v této knize vám nejen sníží hladinu krevního cukru, ale napomohou i prevenci před tzv. nemocemi z blahobytu, mezi něž patří srdeční infarkt a některé typy nádorů. Udělejte něco pro své zdraví a vyzkoušejte 160 receptů na snídaně, svačiny, polévky, saláty, jídla z masa a ryb i pokrmy vegetariánské a sladké. Každý den vás čeká něco dobrého!
Istanbul ist in aller Munde - was in der Trendcity los ist, lässt uns nicht kalt. Schon gar nicht, wenn es um Meze, die angesagten orientalischen Vorspeisenhäppchen geht, die nirgendwo besser schmecken als dort! Das GU-Kochbuch Meze in Istanbul bringt uns direkt ins Herz der Metropole am Bosporus. Rund 50 authentische Meze-Rezepte machen es leicht, die verführerischen Vorspeisen, Salate, Dips und Häppchen mit duftenden Gewürzen nachzukochen. Die Rezepte stammen direkt aus den kulinarischen Hotspots der Stadt: Streetfood-Lokalen an den Fischmärkten, Imbissständen im Basar, Restaurants mit Meerblick und Cafes und Tavernen rund um die Moscheen und Paläste. In fünf Kapiteln lädt das Buch ein, das kreative Gewimmel in Istanbuls Straßen kennenzulernen: von der Hagia Sophia über den Topkapi Palast und Ägyptischen Basar bis zu kleinen Fischerlokalen und szenigen Altstadt-Restaurants. Sonnenuntergangs-Feeling wie am Mittelmeer - das funktioniert mit den Rezepten in diesem Buch auch zu Hause!