Energy Food
- 104 stránek
- 4 hodiny čtení
This book provides over 30 simple recipes that includes energy-boosting snacks, drinks, main courses, salads and numerous vegetarian dishes
Sophie Braimbridgeová je uznávanou autorkou kuchařek a zkušenou šéfkuchařkou, jejíž kulinářské umění vzešlo z působení v předních světových restauracích. Její díla se vyznačují rozmanitostí stylů a praktickým přístupem k vaření, což jí umožňuje sdílet své znalosti prostřednictvím online demonstrací a článků. Dlouholetá praxe a vystupování na veřejnosti formovaly její schopnost jasně a poutavě předávat kulinářské techniky. Čtenáři ocení její schopnost přinášet komplexní kulinářské znalosti do běžné kuchyně.


This book provides over 30 simple recipes that includes energy-boosting snacks, drinks, main courses, salads and numerous vegetarian dishes
A title that showcases the best food in Italy. Photographs and text throughout explore real Italian food, from making fresh filled pasta everyday or putting together a plate of antipasto, to ageing Parmesan in Modena and a mid-afternoon shot of espresso from a stand-up cafe. A section of basic recipes and glossary of Italian food and cooking terms complete all you need in the Italian kitchen.