Lexikon nápojů
- 247 stránek
 - 9 hodin čtení
 
Praktický průvodce všemi druhy nápojů potěší a poučí jak laiky, tak i odborníky.






Praktický průvodce všemi druhy nápojů potěší a poučí jak laiky, tak i odborníky.
Nové recepty stále oblíbených míšených nápojů řadí autorka, známá barmanka, podle základní ingredience, jež určuje výslednou chuť nápoje – akvavit, becherovka, calvados, fernet atd., což umožňuje snadnou orientaci v knize. Samozřejmostí jsou kapitoly o přípravě barového pracoviště i potřebných pomůckách, o základních surovinách, servisu, vhodném skle apod.
Kniha o nealkoholických koktejlech na párty i pro zdraví.
Publikace zpracovává základní informace o alkoholických i nealkoholických nápojích. Kniha je nedocenitelným pomocníkem pro barmany a pracovníky v pohostinství, i pro ty, kteří se v těchto oborech teprve připravují.
Kniha skvělé barmanky a nápojové odbornice potěší všechny milovníky míšených nápojů. Obsahuje receptury na míšené nápoje všech typů a zahrnuje také většinu klasických koktejlů připravovaných po celém světě.