Knihobot

Amalie Bláhová

    Třešně a višně v kuchyňské úpravě
    České švestky, jejich náležité zpracovaní a zužitkování v domácnosti i kuchyni
    • Třešně a višně v kuchyňské úpravě

      • 112 stránek
      • 4 hodiny čtení

      Českým hospodyňkám sestavila Amalie Bláhová: Třešně a višně v kuchyňské úpravě. Návody ku zužitkování třešní a višní v domácnosti nakládáním, zavařováním a sušením, přípravou povidel, šťáv, marmelád, huspenin i různých nápojů. Úpravy pečiva, moučníků a cukrovinek třešňových a višňových. Rok 1919, 2. rozmnožené a přepracované vydání upravila Mařka Kašparová. Se 35 vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 10. svazek.

      Třešně a višně v kuchyňské úpravě