Knihobot

Abra Berens

    Abra Berens je šéfkuchařkou v Granor Farm a autorkou knihy Ruffage: praktický průvodce zeleninou. Snaží se vytvářet jednoduchá, lahodná jídla, která oslavují Středozápad. Její kuchařka Ruffage se zaměřuje na zeleninu – jak ji vybírat, skladovat a připravovat, s mnoha variacemi receptů, které usnadňují zařazení lahodné zeleniny do vašeho každodenního repertoáru. Abra spojuje svou lásku k Michiganu, vaření zeleniny čerstvě sklizené ze země a její sdílení s ostatními u jednoho velkého stolu.

    Grist
    Ruffage
    Pulp
    • 2023

      Pulp

      • 432 stránek
      • 16 hodin čtení
      4,2(119)Ohodnotit

      First vegetables, then grains, and now, fruit. This is the beautiful follow-up to Abra Berens's Ruffage and Grist, with more than 215 recipes and variations for using fruit in sweet and savory recipes to highlight seasonality and flavor.

      Pulp
    • 2021

      Grist

      • 464 stránek
      • 17 hodin čtení
      4,0(270)Ohodnotit

      Grains are the easiest, healthiest, and most exciting stars on your table! GRIST is the only grain and legume cookbook you need, with substantial reference information and more than 300 inspired and approachable recipes and variations. It's full of good writing, wonderful, simple recipes, and beautiful photography and illustration.

      Grist
    • 2019

      Ruffage

      • 464 stránek
      • 17 hodin čtení
      4,2(450)Ohodnotit

      In this insightful and enchanting cookbook, new flavors, textures, techniques, and ways to enjoy all the vegetables you want to eat are revealed by chef and former farmer Abra Berens. Not only a terrific resource, with more than 300 recipes written in Berens' uniquely succinct style, the book also presents evocative storytelling to open each chapter, and photography that conveys the seasons and rugged beauty of Michigan farm country-- Provided by publisher

      Ruffage