Knihobot

Patrik Jaros

    Waste Not, Want Not
    Fish and Seafood : from caviar to grouper, mussels, salmon and shrimp, from filleting to poaching and portioning
    The cook's encyclopedia : the ultimate guide for all cooks
    Christmas. Cookie, Cakes, Breads
    Nejchutnější ovocné koláče na každou příležitost
    Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
    • Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.

      Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
    • Šťavnaté ovocné moučníky pečené na plechu i ve formě můžete připravovat pro rodinu i hosty během sezony, kdy dozrává jeden druh ovoce za druhým, a z mraženého a konzervovaného ovoce po celý rok. V knize najdete vyzkoušené recepty, které zaručují vynikající výsledky. Nechte se inspirovat fotografiemi klasických dobrot, jako je babiččin třešňový koláč, nebo moučníky se zajímavými kombinacemi chutí, například borůvek a meruněk či malin a limety. Čekají vás také předpisy na netradiční štrúdl, bábovky, tartaletky, rolády nebo recepty na dorty - dort s banány a čokoládou bude stejně chutný jako tvarohový s ostružinami či nepečený mandarinkový.

      Nejchutnější ovocné koláče na každou příležitost
    • Christmas. Cookie, Cakes, Breads

      • 192 stránek
      • 7 hodin čtení
      4,0(2)Ohodnotit

      Home-made cakes and biscuits are as much part of Christmas as the Christmas Tree itself. Here you will find a mouth-watering range of recipes from all over the world, including cinnamon stars, almond biscuits, mince pies, irresistible stollen, pastries, gingerbread, honey cake, gateaux and flans. Going beyond baking, there are inspiring suggestions for delectable Christmas desserts, confectionery and chocolates. Each recipe is accompanied by a list of ingredients and the method of preparation is clearly explained step-by-step.

      Christmas. Cookie, Cakes, Breads
    • An encyclopedic volume on everything you'll ever need to know about cooking. Essential everyday ingredients, cooking techniques and recipes are presented on over 700 pages and in thousands of stunning photographs and easy to follow step by step instructions.

      The cook's encyclopedia : the ultimate guide for all cooks
    • Saltwater fish, freshwater fish, and shellfish — all the culinary delights of the sea are represented in this richly illustrated cookbook. The special component of this book is that the varying methods of preparing the foods are emphasized. The gilthead seabream, for example, is steamed, boiled, grilled, and baked in a salt crust. Other types of fish are the crowning touch in a stew, but can also be poached, steamed, or fried with delicious results. Various sophisticated methods of preparation are demonstrated. Detailed instructions are given for each individual step of the process, beginning with cleaning, scaling and fileting the fish through the preparation of lobser, crab, and squid. Recipes for fish broth and classics like lobster- or white-cream sauce round out this varied cookbook.

      Fish and Seafood : from caviar to grouper, mussels, salmon and shrimp, from filleting to poaching and portioning
    • The Waste not, want not cookbook will show you how to create interesting and often surprising dishes from everyday leftovers. Why throw away stale bread or yesterday's cooked rice if you can use it to conjur up such tasty dishes as bread and spinach gnocci or rice pudding with strawberries

      Waste Not, Want Not
    • Truffles have replaced saffron as the most valued culinary item. Gourmets will pay up to $500 per pound for this delicacy. In his new book, star chef Patrik Jaros takes the reader on a treasure hunt and initiates them into the preparation of this delicacy. There is a subtle philosophy, from the painstaking search, to its incorporation into the most regal of dishes – the truffle is a lifestyle. On 260 large format pages, the aroma of the white as well as the black truffle confers a breath of exclusivity on each course of the menu, leaving no preparation question unresolved. An outstanding journey through the world of the truffle inspired by the masterly photographed dishes.

      Truffle. A culinary obsession
    • Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu - kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná. Práve využitím zvyškov vznikali tie najzaujímavejšie recepty tradičnej kuchyne. S pomocou zobrazených postupov obratom ruky pripravíte nové a zaujímavé jedlá a aj nečakaným hosťom dokážete pripraviť skvelú hostinu.

      Ani kúsok nazmar
    • Der eine liebt es, nach zuverlässigen, erprobten Rezepten zu kochen, der andere zieht es vor, Rezepte zu variieren oder sogar mit neuen Zutaten und Techniken zu experimentieren. Was zählt, ist das Resultat.

      Kochen - Das Standardwerk